When I Close My Eyes, I Think Of You
YA ALLAH YA TUHAN KU! begitu besar ujian mu ini..
4:08 PM |
i miss blogging very much. urmmm. banyak benda yg i nak update but lately i have no mood! i feel too stress and sad. hohoho, i dont know how to start. actually, i malas nak fikir dah bout this. but my bro lan always ask me,

'bila nak update blog,adek?'
sorry bro.jgn marah ya,HAHA :)


last thursday i dpt result pmr. u know wut, it`s too bad!!! hohoho, i`m crying 3 days non stop. dah mcm isteri mati suami,haha. but after that, i feel better. hilang semua rasa sedih and semua la. time dapat result tu i dah mcm org tak betul. nak terjatuh. tak sangka. terkejut. haha. suma la. nasib baik hanan yg gagah tu ada, kalau x msti i dah kiss lantai. haha. mama terkejut gile time along gitau yg aku just dapat *a`s and *b`s. haha,maaf. saya tak cukup ketebalan muka untuk memberitahu anda! :D after dapat result tu, my friends tried to relax me but they cant. sebab i memang dah tak dapat kawal perasaan time tu. sampai lah 1 parents nie datang and tenangkan i, baru lah i ok sikit. bukan kerana mereka berjaya memujuk aku, tetapi kerana perasaan malu itu datang,HAHAHA. after 1 parents tu blah,acara aku terus berjalan. haha. asal org tanya sal result,banjirlah rumah. kawan2 i yang lain,dorang yg pujuk parents dorang i lain pula,mama yg sibuk pujuk jgn sedih sangat,haha.lawak le pula bila fikir2 kan. patutnya dorang le yang marah i sebab x dapt straight a`s. nie lain pula,haha. fyi, orang yang banyak pujuk and bagi semangat kat i nie lah, along, mama and ayah, hanan, bro lan, kak aina. thanks sbb cuba bagi i cool balik. i luv u all damn much,oke? ;)



ya allah,kepadamu ku berserah dan kepadamu juga ku memohon. seandainya ini semua adalah untuk memberi kesedaran kepadaku, aku redha ya allah. aku redha.



i`ll try my best in spm 2011!
chaiyok mimie! u can do it! ;)

banggakan mama & ayah!

Percubaan Mati Real~
hello :) Percubaan Mati Real? haha. korang fikir le sendiri :D esk g ambk result. gle takut. tak tahu nak lepas cm ne. i x de le pandai sgt cm kwn2 i. biasa2 je. serious shit, i bersyukur gile sebab mama and ayah tak berharap sangat i dpt straight a`s. i pun tak berharap langsung becourse i tak boleh buat sejarah and geografi[i know geografi senang tp nak buat mcm mane i x minat subjek hafal2 nie]. hohoho. hopefully i`ll get 5a and above. malu kalau dapat sikit. waaaaa! help me! doraemon, i need u! tolong buat result i jadi baik. haha. kalau le doraemon ade.....hahaha. tak boleh bayangkan kalau doraemon wujud and dea kwan i. mesti kurus doraemon tu i suruh buat keje. hahahaha. out of topic dah. hek3. esok result sampai kat sek pukul 10 am so pmr candidates 09 boleh ambik after pukul 10 le. i think i nak g lewat sikit. maybe dalam pukul 10.30. ye le. nak buat ape tercegat dekat sek awal2 pagi. buat tambah takut ade le. of course pengetua nak buat analisa dulu dengan result tu,then edar dekat cikgu2. haduyai. sumpah takut gile. after i get my result, i nak balik rumah terus. wawawa. tak nak jumpa cikgu2. mesti dorang tanya. omg! i takut gile. i tak harap i dpat straight a`s. i harap i dapat 6a and above je. sebab ape yang i belajar tak cukup untuk i dapat straight a`s. hahaha. bila nampak muka cikgu sej nak masuk kelas,i dengan konco2 i terus ukur meja. ade yang main angguk2. haha :D ok lah. i nak g makan and makan and makan and call my friends. nak plan bout tomorrow. hopefully i dapat result yang baik. amin :)





ehem2: next year nak study betol2. kesedaran akan datang di saat ketakutan. hahaha :D
xde mood :(

urmmmm. salam. i bru abs chatting ngn my bff,nadhil [best fwen,oke!] we story bout our life. urmmm. dy story bout his gf. sweet wokk dorang! haha. n his gf cute :) urmmm. actually i x thu nk tulis pe sbb byk sgt yg i pndm slama nie. hohoho. hari nie my bad day,i sesungut :D skit gile. i x habis2 merengek kat mama smpai mama n along marahkan i. hahaha. nsib ptg tu adik tlg cari mnyak panas ntk i. dah le td prgi caru brg sek. dgn skitnya,adk2 bt prangai tnsyn btol.


mlm tu mama kta ayh nak bwa kuar mkn ikn bkar,i xde feeling lgsg. slalunya i yg plg excited bla g mkn ikn bkr. but olh dsbbkan i x shat sgt i rsa cm x nak ikut je. dah le x larat nk iron baju n tdung. dat night i pkai slndang along. gile ssah nk pkai. dah le pkai dlm keta. cermin kcik je. x puas gile. slndang x jadi! skit gile aty i. ngek ngok punya tudung. sumpah i mcm mnah senget lg mlm nie. serabut gile. x prnh i kuar seserabut mcm tu. dgn slndang x jadi,sakit pggng, mekap comot, i tak tumpah mcm betty ugly! haha :D adk i kta mlm nie agh serabut gile. i x mkn byk mlm tu,xde mood.sume org blh mnum air ais, i sorang je x blh! sob. sob :( ble blik alg gna lptp so i kna gna lptop mama so i x leh gayut ngn wonderpets! haha :) but nasib nadhil bg i cool blk dgn citer2 dy sal ex girl dy n girl dy. haha. esok tak tahu le nak bgn pukul brapa sbb tdo lewat gile. hopefully mama bersimpati ngn i n x kejut i awl2 pagi. hehe.


ehem2:time otw blik umh,tba2 along cubit i. igtkan ada ape, rupanya dy nk tnjuk mamat cntik kat i! hahahahaha :) adk2 i pun cuit2 i tnjuk mamat cntik tu. ayh dah pandang pelik je kat kitorang. last2 sume gelak kuat2 n yg plg kuat skli i le. ayh n mama bt x ksah je. agaknya dorang dpat tgkap npe kitorang gelak. haha :DD
boys!
7:10 PM |
SANG MANTAN!


Dulu aku kau puja
Dulu aku kau sayang
Dulu aku sang juara
Yang slalu engkau cinta
Kini roda telah berputar

Kini aku kau hina
Kini aku kau buang
Jauh dari hidupmu
Kini aku sengsara
Roda memang telah berputar

Chorus:
Mana janji manismu
Mencintaiku sampai mati
Kini engkau pun pergi
Saat ku terpuruk sendiri
Akulah sang mantan
Akulah sang mantan

Sakit teriris sepi
Ketika cinta telah pergi
Akulah sang mantan
Akulah sang mantan

Mana janji manismu
Setia sampai aku mati
Kini engkau pun pergi
Saat ku jatuh dan sendiri

Chorus

Mana janji janjimu






i luv this song very much. this song mean alot foe me.
miss them..

heyhey! bosan gle cuti nie. tak thu nak buat pe. everyday on9,chatting,mkn,tdo. wah!gile bosan mcm nie. i really miss my genk damn much! NATSU! tak sbar rsanya nak jmpa korang. next year kta kasi gempak hstel [blok A]. tak expect aku kta satu genk dpat berkumpul blik mcm time form 2 dlu. tapi ramai yg nk kluar. hanan,intan,zatie sampai ati korang tggalkan aku. msti aku sunyi nnti kau x de hanan. xde dah org nak kutuk2 aq, i`ll miss ur voice! sumtime i pelik y everybody dat i luv leave me!? dulu lily,keyroh,wawa then ida kuar hstel.tggal kau je hanan penguat hati aku kat hstel tu. but now kau pun dah nak tggalkan aku :'( smapai aty kau hanan! aku harap kau dpt mrsm even aku taknak kau kuar. kau pandai kat mne pun kau leh stdy. tp kalau kau mmg dah tekad nak kuar aku terima.




natsu time f1:
-fena
-kiroh
-tikah
-zatie
-aliaa
-mimie
-lily
-pipah
-intan
-hanan
-tensyah
-nabilah
-wanie
-naza
-wawa

i really miss u all damn much. even mcm2 dah berlaku i still luv u all. hope sgt kita dpt berkumpul mcm dulu.aku harap korang tak lupakan aku!
hangout!
9:43 AM |

actually i dont kno how to start story it.last days,he said he wanna meet me and im happy to hear it but after dy gthu his new gf nak ikut juga,i just can said `NO!` foe it!omg,how can i act likes nothing happen sdangkan hati i mnjerit katakan i cant see him with another girl.i noe kitorang dah break up but how can i forget him if he still and always contact me.im just manusia biasa,ofcoz i`ll remember our memories.urm.i just can pray to allah,berikan kekuatan ntuk lupakan dea!



p/s:please pray foe me to be strong!
im new here :)
12:09 AM |

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|