When I Close My Eyes, I Think Of You
nurul aliaa mohd nazar
10:08 PM |

actually saje je nak masukkan pic nie, HAHA XD
sad ;(
9:57 PM |
salam. tak tahu cm ne nak mula. dah lama tak update my blog.

urmm. lately, i selalu rasa sedih. i don`t know why. huhu. kadang2 rasa mcm nobody love me. rasa mcm semua org yg i syg, dah pergi tinggalkan i. kawan? entah le. ingatkan this year kitorang akan lebih rapat tapi lain pula yang jadi. masing2 macam buat hal sendiri. masing2 jd selfish! selfish sangat2!!! arghhh! sakit hati. mama, nak balik rumah. along, help me! sumpah rasa mcm nak nangis je sekarang. tapi kena tahan. yeahhh! you must face it wisely! i know you can,mimie!! haha XD


ehemmm2: tak sabar dapat lappy sendiri, HAHA XD
belasah aje!





actually nak bgi tahu,

cek dah pandai
MASAK! haha XD



mama de beli sumthing that is very special fer me. so mama kata if nak benda tu kena buat pertukaran. then i said, no problems. ape? mama ketawa and kata pergi masak tomyam hari ni. ayah balik nak rasa!

i pun kata, alah! tomyam..?no hal. boleh punya. cakap punya confident nak mati, tapi dalam hati kecut juga takut x sedap mesti heboh sampai kat negeri 9 mama cite kat atok and wan. hahaha XD

time msk tu buka kamus otak balik, cuba igt ape yg mama ajar. haha. punya le nak kenakan i, mama kuar g beli barang ngan adk time i masak. hantu betol! XD

tp nasib jadi juga tomyam ala ala cik mimie tuh! HAHAHAHA. but x sesedap mama masak le. bcoz mama is my professional chef, hehe :D








Happy New Year!
8:02 PM |
sedar tak sedar 2009 sudah berlalu meninggalkan kita. 01.01.10 bermakna i dah 16teen. haha. next year dah Sijil Percubaan Mati, haha XD menakutkan!


btw, tomorrow i`m back to hostel! no more myspace, no more fb, no more tagged, no more ym! and no more blogging. omg! sedih nya.


ehem2: wish me a best of lux fer my next exam, AMIN..

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|