When I Close My Eyes, I Think Of You
h a n g o u t ! : )
12:33 PM |
yayaaaa. lama gile i ta update blog. malas thap max! haha.




kemaren i de class add math. terpaksa lah bangun awl untuk bersiap. haha. mula2 tecer noni kata start pukul 9 then balik pukul 12. but oleh sebab dy da hal. nak kena check result spm and macam2 lagi lah, kitorang balik pukul 11. then i ngan kwn2 kuar la.







1st kitorang g food court. kwn2 i mkn nasi pe tah. i tak mkn nasi sebab kenyany lg so i minta ais je lah. but mkn x abis pun. manis sgt. hampeh tol. naik pening kepala mkn. haha

then, kitorang pusing2 cari baju and cd. pusing2 sampai pening. haha.









after that i g jumpa kawan jap. kwn2 i yang lain g karaoke. kitorang g mkan icecream! haha. ice cream! ice cream! ice cream! you make me crazy! yayaaa. mkn ice cream bt i rasa terleka. haha







tgh makan, mmber lama i text. nak jumpa. bcoz dy nampak i tadi tapi x sempat nak tegur. haih. so i pergi je lah. mmber lama babe. nak kena cop sombong kau tak nak pergi jumpa mmber lama. hahaha. time jumpa dy. gile tok nek. tinggi nak gile. haha. kau makan ape erk smpai tggi macam tu. hahaha. lepas gosip2. i blah la. segan ah sembang lama2.









then i naik karaoke balik. g kat kwn2 sekepala. haha. kitorang menjerit macam apa lg. haha. takut tu takut juga sebab org ramai kat tempat tu. i nak pergi bayar duit pun x nak. tak berani i. haha. nasib kawan2 i ramai. buat buat muka berani lah. padahal dlm hati. tok nek oi. haha




dekat pukul 5.30 kitorang pun balik le. time tu dah hujan i main masuk je teksi mana yang i nampak. kwn2 i pula boleh tanya2 lagi kat pakcik teksi tu. haha. then ayah dtg ambil i kat sek.




ehemmm2: saje je story morry kat blog. lama ta update :D


wc :)
11:23 PM |








i x tahu npa mls gila nak upload pic dkat ms.
i lebih tenang bla upload pic dkt blog :)
ini lah kehidupan
12:45 PM |
" hidup ni susah kita nak duga. kadang-kadang kita rasa dekat dengan seseorang tu. tapisebenarnya jauh sangat. walaupun kita dapat capai dan genggam tangan dia, tapi belumtentu hati dia kita dapat selami. mungkin kita dapat buat dia ketawa tapi kita tak tahuapa makna senyumannya. bila dia menangis, kita sangka kita dapat pujuk dia. sedangkan kehadirang kita langsung tidad dihargainya. rencah kehidupan di dunia, kitatak tahu siapa kawan dan siapa lawan sehinggalah tiba saat kita terjatuh. adakah tanganitu akan menghulurkan atau pun kita hanya ditinggalkan! "

nyamuk!!

nyamuk.nyamuk.nyamuk.nyamuk.nyamuk
x suka nyamuk! dy suka gigit org!

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|