When I Close My Eyes, I Think Of You
sorry :'(
11:25 PM |
bro,
i`m sorry! :/

to: my big bro
); penatnyaaaa a.k.a padan le dengan muka tuuuu :D



hello hello,haaaa!
nie la akibatnya kalau buat kerja last minutes.
esok cikgu nak kutip kerja it malam nie baru i kalut nak buat.
macam nak terkeluar mata membelek kerja nie,haha :DD
akhirnya siappp juga walaupun buat dalam keadaan yang terpaksa :))

ehemmm3:
babaii open source software & the latest development in ict!

babaii application software! :DD
korang kenangan terindah laaaa =.=''



merajuk?!
4:51 PM |
entry kali nie i nak cite sal
MERAJUK!


MERAJUK?
selalunya orang merajuk sebab dea kecil ati orang lain tidak mengendahkannya.
tak kira lah sama ada orang x berikan dea kedudukan atau tempat yang istimewa,
ataupun tidak memenuhi keinginan or kemahuannya.
tapi bagi remaja nie, selalunya merajuk sebab tak dapat apa yang dea nak.
tak kira lah dari segi barang, kehadiran mahupun perhatian.

selalunya merajuk nie lebih sinonim dengan wanita,
asal salah sikit je nak merajuk. haha
.
alaaa. biasa lah tu. wanita suka dipujuk? haha :D
tapi kadang kadang ada juga lelaki yang kuat merajuk.
dengar macam pelik je kan? haha.
tapi memang ada lelaki mcm tuuu.
tak tahu lah kenapa. mungkin dea pun mahu dipujuk =.='

merajuk nie kalau kadang-kadang ok la juga.
tp kalau selalu sangat penat lah si pemujuk nak memujuk.

tapi tak dinafikan i pun kuat merajuk,haha.
nak buat macam mana,
turun dari mama.
tapi i merajuk bukan lah susah untuk dipujuk.
sekadar menerangkan perkara yang benar
dan dipujuk, ok lah tuu :)

lagipun merajuk nie tak boleh lama2 sangat.
nanti tak pasal2 hal yang kecil jd besar.
tapi memang tak dinafikan merajuk nie perlu ada
dalam setiap perhubungan untuk mewarnai perhubungan itu.
tak kiralah dalam persahabatan mahupun percintaan.






ehemmmmm3. baca2 :)

''MERAJUK ..
Satu perangai yang sememangnya tak dapat dipisahkan dari wanita.
Lelaki kalau merajuk , sah sah buruk kan.
Berbeza dengan perempuan.
Bila merajuk , kita pun dia tak nak pandang.
Muncung mulut tu , sah sah dah sama panjang ngan muncung ikan tombak.
Walaupun begitu , keayuaan wanita tak hilang.
namun mengundang kenyampahan pada lelaki lak.
Kenapa gitu ?


Cam aku kata tadi , lelaki kalau merajuk , buruk rupe.
Sebab tu perempuan tak sabar sabar p pujuk.
buhsan tengok muka lelaki merajuk sebab ala ala rupa ikan keli walaupun sedap dimakan.
Lelaki lak , malas nak pujuk perempuan sebab suka tengok muka perempuan tu.
Haa,sebab tu malas nak pujuk.
bukan senang nak dapat tengok keayuaan muka wanita tu bila merajuk.
Ayu beb ,ayuuuu !
tengok la sampai lesuuuu.
nak bintit muka tu nanti..''
[ben ashaari]

holiday. holiday. holiday.
hello :)
malas rasanya nak update blog.
but but da kena paksa kan.
kena lah jenguk2 juga blog nie,haha

holiday?
after 3 weeks i bersengkang mata ntk exam akhirnya cuti juga.
so dapatlah i ganti balik masa tidur i yang dah tertunggak tuuuu :)
2 weeks cuti, and today is da last days fer da first weeks.
huuu. ingatkan best cuti nie,
but bosan gila u!

huh!
rindu hostel :(
rindu 4M!
waaa.
tapi tapi tak nak g sek.
nak balik hostel je.
boley tak ? :)


ehemmm2 : u u, i dah update dah blog nie :)

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|