When I Close My Eyes, I Think Of You
PELIK!!
11:27 PM |
weh weh!
mpa npa haaa?
pelik gila perangai.
ish laaa.
aku tak fhm sungguh laaa ngn mpa nie.
semangat assabiyah teruk gila!!
dok bt teruk pa tah.
ish laaa.
sakit hati tau tak.
nak org hormat mpa tp ada mpa hormat org?
nie nie. fikir sama la cek oii.
kata pandai sgt.
nak cakap tu agak agak la sama.
x logik langsung tau tak!
ish ish ish.
yaaa yaaaa.
aku tak boleh dekat2 ngn mpa dah.
pernah dgr perkataan menyampah?
haaaa. dah melekat mai kat aku!

tiada niat ntuk mencarut :]


*ehem2: okay. jgn layan aku emo sorang2 mlm nie.
and jgn dok tnya psal pe. okay. semua nie hanya sebab gangguan perasaan je. tq :]
okay :]
okay.
hari nie tak da mood nak update blog! :]
so nie je i nak post okay :D
YOU`RE NOT SORRY! :[
All this time I was wasting
Hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down

And it's taking me this long
Baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again
But not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can say that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, no, no

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold

And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you're asking me to listen
Cause it's worked each time before

But you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, oh
You're not sorry, no, no, oh

You had me falling for you honey
And it never would've gone away, no
You used to shine so bright
But I watched all of it fade

So you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
There's nothing left to beg for

And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, oh
You're not sorry, no, no, oh
No, oh, no, oh, no oh
Whoa, no, no

*EHEM2: good bye LOSE*! good bye! i lebih happy tanpa u okay :DD
tak nakkkk!
okay okay. aku tak tau napa ari aku tak tido dah lepas sahur. selalunya kalau hari jumaat sabtu lepas je solat subuh sure punya aku akan lelap. selagi tak pukul 10, jangan harap la aku nak bangun. haha XD tp hari nie aku segar gila. tak mengantuk langsung. maybe sebab jap lagi kena balik hostel kot. waaaa. aku tak nak balik hostel. tak nak! tolong la mamaaaaa, jangan hantar angah balik ke hostel yang buruk tu! :'(

Ni laaa sebab2 nya aku tak nak balik hostel:
  1. kalau nak tido mesti nyamuk banyak!
  2. kalau terjaga tengah malam mesti dengar orang mengigau [bising tau tak!]
  3. time tido mesti berpeluh peluh. [panas gile weyy!]
  4. mesti kena bangun pagi sebab kena g sekolah punya [yang nie paling malas sekali :'( ]
  5. pastu kena basuh baju guna tangan!
  6. time buka posa je lauk mesti tak sedap! [hari tu makan kari daging sejemput saja. then kuih dea tak wangi! kalau mama tgk mesti mengalir punya air mata mama]
  7. sahur tak payah kata la. [depa bagi aku makan ikan kering dengan telur rebus letak sos je! mulut aku tak henti2 membebel. geram tau tak.]
  8. kena fikir masalah kawan2 yang remeh gila tu! [walaupun remeh mesti aku fikir juga]
  9. kena menghadap buku sejarah :'( [kenapalah kita kena belajar sejarah, tak boleh ka belajar math saja? HAHA XD]
  10. every day mesti kena dengar warden bagi ceramah!
haaa. cukup sepuluh alasan aku bagi. so mama, tak kesian ke dekat anak mama nie. bagi laa angah kuar hostel. tak sanggup diri ini :'( [dah 4 tahun pujuk
mama nak kuar hostel tp tak boley2 juga. nak bawa moto mama kata bahaya. so sampai habis spm la jawabnya aku terkurung dekat hostel tu! sob. sob. sob. -__- ]

nie time last year.
best moment :)


okay. nie gambar genk aku. tapi tak semua yang ada.
ida,wawa,keyroh,tott and tenshah tak de.
dorang sibuk makan kot :)



nahhh. ambik kau!
Pejam celik, pejam jelik dah 9 hari umat islam berpuasa. Hari ni aku pergi sekolah macam biasa. 2nd period time BI. Ya allah. mengantuk gila. time tgh belajar macam mana aku boleh main patah patahkan pembaris. then partner aku pun ketawakan aku le. entah macam mana teacher nampak aku dgn partner aku senyum2, then dea suruh Yone (my partner) continue apa yg dea baca. nahhh! ambik kau. gelabah teruk kitorang. but masing2 buat muka cool! haha. bila yone x boleh continue apa yg teacher baca, then teacher suruh aku continue pula. nasib baik before aku bangun tu sempat jeling my second partner (tikah). haha! after abis baca tu teacher kasi duduk. gila kau nak suruh aku dgn yone berdiri. kang aku buat2 pengsan baru tau. haha! before teacher keluar dea kata kt yone''can you come to see me in the teachers' room during a break time?''nahhh! ambik kau. mau x kecut dua dua. haha :) then time rehat kami pun g le blk guru. siap pergi sampai 4 org padahal teacher nak jumpa yone je. bila sampai bilik guru teacher kata jum g dekat kereta saya sebab baju ada dlm kereta. coih! buat penat aku jalan je. haha. time sampai dekat kelas i felt like sumthing wrong was going on. masing2 muka lain. then tikah kata '' hang tau tak sekarang prefect tgh buat spot check'' nahhhh! ambik aku! mula la tgn sejuk. muka tak payah kata la. kalau toreh pun for sure x turun darah tu. getaq gila kau. phone dlm pocket. dah la phone baru. then aku terus blah dari class. lantak le prefect nak kata pe pun. yang ada dlm otak time tu selamatkan phone! selamatkan phone! haha :D then aku singgah toilet tarik yone and gtau ada spot check. kami terus g belakang bilik kh then sembunyi phone dlm meja yang tak guna dah. fuhhh! gila getaq. pucat muka weyy. tu laaa. buat berani lg bawa phone g sekolah. haha. then aku dengan yone pusing2 sekolah dulu dalam 10 minutes sebab tak nak nampak sangat kami lari. hahaha :D lepas masa agama aku dengan yone g ambik phone. tiba2 dengar bunyi tapak kaki orang. aduyai. apa pula nie. igtkan cikgu. rupa-rupanya fatin hasanah. dea pun sembunyi phone kat belakang bilik kh. time nak blk kelas, wawa dengan iylia pula dtg. nahhhh! dorang pun simpan kat situ juga. hahaha. famous gila port tu. gahaha :D lepas ni aku janji dah tak nak bawa phone g sekolah. tak nak dah bawa benda haram g sekolah. haha. kecut gila weyy. -.-''

*ehem ehem:
''dengan ini saya,nur ainin syamimi berjanji akan berusaha sedaya upaya
untuk tidak membawa benda2 haram ke sekolah lagi! ''
hahaha.tau takut :D
kau hebat, NAMN!

yea.
kita kawan dari form 1.
ayah kau and ayah aku pun kawan.
kita selalu bersama kan.
aku sayang kau.

time form 2, kita satu kelas.
kamar pun sama.
siap tido satu katil lagi.
before tido kita mesti gelak gelak and cite bout our life kan.
aku syg kau gile.

tapi form 3 kita dah tak satu kamar.
aku di blok A and kau di blok B.
kita dah tak rapat mcm dulu lagi.
time hujung tahun, ada org kta kau khianati aku.
kau laga lagakan aku dengan orang lain.
bila aku tanya kau, kau tak mengaku.
kau kata dorang nak fitnah kau.
okay. aku percaya walaupun aku tau kau tipu aku.
aku nangis teruk sebab kau.
but aku still sayang kau.

this year aku cuba untuk buat kita kembali rapat.
kau cite masalah kau.
bout family, friends and everythings le.
aku cuba untuk buat kau cool.
aku pun kongsi masalah aku dengan kau.
satu hari aku dapat tahu kau kata dekat aku.
aku tak nak percaya.
aku siasat dulu.
aku tak nak percaya apa yang orang kata sebab
aku tak nak perkara last year berulang lagi.
tapi bila kenyataan tu di depan mata aku,
kau tau tak apa aku rasa.
aku KECEWA gila dengan kau.
but aku still cuba sayang kau.

dan hari ni, sekali lagi kau khianati aku.
kau buat cite bukan bukan pasal aku.
aku tak sangka kau sanggup buat aku macam tu lagi.
even dah banyak kali kau buat aku macam nie.
aku still anggap nie sebagai mimpi saja.
aku tak faham kenapa kau jadi macam nie.
aku teringin nak tanya kau.
tak ada langsung ke perasaan bersalah dalam diri kau ya.
cukuplah sampai saat nie aku kenal kau.
aku dah penat mengenali kau.
makin lama aku kenal kau makin terluka hati aku dengan kau.
terima kasih banyak banyak kerana sekurang kurangnya kau
dah ajar aku erti kehidupan bersama seorang kawan.
and kau pun dah buat aku lebih berhati hati dengan rencah kehidupan nie.
aku doakan kau bahagia dengan cara kau menghargai kawan kawan kau.
lastly aku serik kenal kau, NAMN!



*ehem ehem: thanks for being such a good friend, NAMN!

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|