When I Close My Eyes, I Think Of You
myself.
12:59 PM |

hello everybody! :) i just realized that school holidays hve started.
omg! i like wanna scream, ''yeahhhh! no more homework! no more rules!
no more annoying girls! no more alarm at 6 am!
no more mosquitoes! no more no electric current!
no more exam? gosh! next year SPM! ohtidakkk!
i can`t imagine how busy i`m for next year. bangun awal untuk pergi kelas fajar yang start at 6.30 am. balik sek at 5 pm sebab extra class.
hoh! how`s my hobby? good bye kuak lentang atas katil! good bye! haha xD
i always think, can i get 10A s for this becoming SPM? can`t i?
omggg! i dont want mama to cry for the second time!
i dont want! god please help me! :|
ohooo!
1:30 AM |
1. Where were you 3 hours ago?
on9! :)

2. Who are you in love with?
No one! yes, i am very sure! xD

3. Have you ever eaten a crayon?
crazy! nope~

4. When is the last time you went to the mall?
Last Friday.

5. Have you been to the movies in the last 5 days?
ohnooo! :(

6. Are you hot?
NOPE! im cool? haha -.-''

7. Have you been in love?
YES ? NO ? YES ? NO ?

8. Do you miss anyone right now?
Yeah! ofcoz! :'(

9. Are you wearing any perfume or cologne?
Perfume laaa xD

10. Where is your best friend?
sas ! smkbbd !

11. What does your last text message say?
nnti i text u lain. no credit now! ;(

12. Are you someone's best friend?
I guess.

13. Are you rich?
Not at all! :/
good bye :)

okay . after semua nie berlaku, i think i should say this ''GOOD BYE, sweetheart! '' sweetheart? alamak ai. nak termuntah aku. haha. thanks fer being my friend for ... errr errr! bpe lama entah. terlupa aku. ahaaa :) ta pa laa. btw, thanks again. atleast kau dah ajar aku untuk lebih berhati-hati dalam kehidupan nie kan! :]

p/s: kau ta tegur aku, aku ta tegur kau. adil kan? babaiiii! :)


senyuman ku :)
12:17 AM |
Actually entry aku pasal lagu. ahaaa, tajuk dy senyumanmu. sje aku tulis senyumanku sebab abg aku yg dedicated :)
Indah matamu derai rambutmu
Menunjukkan itulah keindahan yang memberikan
Bentuk senyuman sebentuk usapan
Kepada hati

Sinar wajahmu lembut katamu
Seperti nyamanku menggubah dunia
Kian terasa begitu hampa semuanya sirna
Tanpa cinta

Kutemukan arti kerinduan
Dan ku mengerti yang kucari

Kau bukanlah cantik mu yang kucari
Bukanlah itu yang aku nanti
Tetapi ketulusan hati yang abadi
Ku tau mawar tak seindah dirimu
Awan tak seteduh tatapanmu tetapi
Ku tau yang kutunggu hanyalah senyummu

Sinar wajahmu lembut katamu
Seperti nyamanku menggubah dunia
Kian terasa begitu hampa semuanya sirna
Tanpa cinta

Kutemukan arti kerinduan
Dan ku mengerti yang kucari

Kau bukanlah cantikmu yang kucari
Bukanlah itu yang aku nanti
Tetapi ketulusan hati yang abadi
Ku tau mawar tak seindah dirimu
Awan tak seteduh tatapanmu tetapi
Ku tau yang kutunggu hanyalah senyummu


thanks to abg zul for this song :) adk suka :)
teguhkan aku?


hati nie kena teguh. tambah2 bila meningkat usia remaja, macam2 yang perlu kita harungi. entah. susah untuk aku gambarkan perasaan aku saat ini. rasa nak nangis, menjerit, hilangkan ingatan. apa punca semua nie aku pun x sure. entah mengapa juga saat aku tgh update blog nie wajah seseorang muncul. yaa. adakah dia menyebabnya? urmm. entah laaa. hati nie kena teguh juga walau macam mana sekali pun. tolong la hati. berdiri teguhlah engkau menemani aku ye!
golongan yg melucukan xD
10:58 PM |
salam. hello. hye. olla. oit. :)
i`m not in a gud mood actually.
so untuk release tension aku pun update le blog
yang sudah sekian lama dibiarkan sepi keseorangan.
untuk kali nie aku nak list kan sikit la golongan yang melucukan bagi aku.

  1. golongan yang suruh orang beradab dengan dea tapi dea tidak beradab langsung dengan orang. haaa. golongan ni pelik sungguh. maybe dea x sempat nak sedar yang dea x beradab kot ye sebab tu termalukan diri sendiri dengan suruh orang buat sesuatu yang dea sendiri tidak melakukannya. apa2 pun anda berjaya masuk ke list saya. tahniah! haha
  2. golongan yang kata orang bajet tapi dea sendiri bajet lagi le teruk. golongan nie rasanya dea risau kot , takut orang lain mampu menandingi ke-bajet-an dea kan. ye laaa. takat malam nie, dea masih menjuarai. ish3. hebat laa XD
  3. golongan yang x suka orang ambik tahu hal dea tapi dea sangat suka mengambil tahu hal orang lain. haa. yang ini aku agak terasa laa kan. kadang2 tu terbuat juga la kan. bak kata orang nobody perfect tp jangan la pula ada pepatah tu golongan nie terus buat perkara yang memalukan diri nie ye. try to change la kan. kalau tak sampai bila nak jd mcm nie. sama2 la kita doakan ye. amin :)
  4. golongan yang begitu gemar, suka, minat critic orang lain tapi apa yang dea cirtic tu dea sendiri tak tahu. alamak aii. yang ini begitu melucukan laa. iye le kan. critic punya critic orang, tapi bila suruh golongan ini buat, nahh hai.... tak sampai hati nak sebut. faham2 la ye. so moral value untuk golongan mcm nie, jangan la malukan diri anda dengan critic benda yang anda sendiri tidak mampu untuk melakukannya XD
  5. golongan yang hypocrite a.k.a sok-sok suci tapi dea x sedar orang dah tahu perangai dea. lawak gile, punya laa hypocrite bagai tengok2 orang dah tahu perangai sebenar dea. alamak, kantoi suda kan :) actually dalam dunia nie, semua orang ada sifat hypocrite. tapi biarlah hypocrite kita tu bersebabkan. bagi ada wawasan sikit. ta payah la hypocrite sangat. kalau tak suka seseorang tu tunjuk je kata tak suka. ini tidak, depan manis kalah madu tapi bila belakang pahit kalah hempedu lagi. alaa. kalau tak nak tunjuk kata tak suka seseorang tu baik x payah cakap aje dengan orang tu. senang sikit. x de la gado2. kan3 :P

Apa-apa pun tahniah la ye kepada golongan yang berjaya masuk ke list golongan yang melucukan dekat blog aku nie. bukan senang aku nak update perkara yang tidak berkaitan sangat dengan aku :) kepada golongan yang tersenarai, marilah kita sama2 berubah kearah yang lebih baik ye. SPM tahun depan. ta takut ke dengan semua nie. salam :)

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|