When I Close My Eyes, I Think Of You
hari membuli :D
9:06 PM |
actually hari membuli nie dah lama lepas. tp baru malam nie i sempat up pic and menconteng dkat beloggggg i. hehe. hari membuli nie berjalan dengan lancar walaupun ada jugak sesi lepas geram d akhir2 acara ini. haha. wa le tu over emo. hehe. acara nie antara form1 and form5.


hanan sampai panas kepala fikir nak buli form1. haha


muka form5 yg excited membuli. haha


sila makan tepung ye adek2. haha


pektis ntk PLKN nanti. kuikuikui



after sesi balas dendam oleh form 1. hehe


i yg paling comot sekali tu.


nergh! comot gile.


muka yg ta penah putih, melepak terus ari nie. hehe


amek kau! comot siot ==''

==''
11:48 PM |
HELLO READERS,
I HAVE NOT MOOD TONIGHT!
JUST WANNA SCREAMMMM!!!!!!!!!
I MISS MY MOM!
I MISS MY DAD!
I MISS MY SIBLINGS!
AND MY UNTIDY ROOM!!!!
NAK BALIKKKKKK!

ehemm; ya allah, berikanlah aku kekuatan~
maulidur rasul :)
Setelah sekian lama kita membaca dan menghafal
mengapa masih ada lagi,
yang cerah mata tetapi gelap hati
yang cerdik minda tetapi dungu peribadi
yang cantik bahasa tetapi buruk sikap
yang lembut budi tetapi keras lagak
yang merdu suara tetapi sumbang bicara.

Ya Rasullallah

Alangkah indahnya hidup ini
Andai dapat kutatap wajahmu
Kan pasti mengalir air mataku
Kerna pancaran ketenanganmu

Ya Rasullallah Ya Habiballah
Alangkah Indahnya Hidup Ini
Andai Dapat Kukucup Tanganmu
Moga Mengalir Keberkatan Dalam Diriku
Untuk Mengikut Jejak Langkahmu

Ya Rasulallah Ya Habiballah
Alangkah indahnya hidup Ini
Andai dapatku dakap dirimu
Tiada kata yang dapat aku ucapkan
Hanya tuhan saja yang tahu

Ya Rasullallah
Ku tahu cintamu kepada umat
Ku tahu bimbangnya kau tentang umatmu
Betapa agungnya cinta mu kepada kami
Berikanlah kami syafaatmu
nothing to say.
10:01 PM |
Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
lapaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(
angah nanak pizza, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

kukun comeyyyyyyyyyyyy :)
hello, im Kukun :)
i`m mimie`s new friend!


i want to make Kukun be a stylish friend :)
and luckily she likes it!

ARGH!
sakitttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arghhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKDO KOJO :)
moomoo yg gemuk sedang gagah bersandar d bntal peluk ku :D


moomoo nampak nya sudah keletihan dan tertido ats pembaris
sambil menyelimutkan separuh kaki nya menggunakan
keychain pemberian ..? BFF aku :)


moomoo jugak suka menyibuk kalau org nak ber-WC
abaikan 2 org antu yg berwajah hitam comel :D


lessons for today :
  1. kalau cikgu tada dalam class jangan study.
  2. panggil kawan2 kumpul kat class and then bergossip.
  3. tangkap gambar sesuka hati mcm sekolah itu bapak ana yg punya
  4. bergelak ketawa, bersuka ria mcm dah pandai.
  5. inaikan kuku kalah org nak kawen.
  6. bawa cermin ajaib ke sekolah untuk cantikkan wajah.
  7. buka buku sebab kalau cikgu dtg nak marah, boleh cover konon2 nya tgh study.
  8. kalau cikgu masuk nak rampas cermin, buat muka sebik sambil kata " mata saya masuk habuk cikgu, saya terpaksa bawa keluar cermin . "
  9. upload pic kat blog mcm pic tu cantik sgt.
  10. tak tau nak tulis apa dah ==''
bergedil?haha
  1. Bahan - bahan yg diperlukan adalah kentang, telur, daging yg hancur, cili dan garam.
  2. Mula2 goreng kentang yg telah dikupas *tak kan ko nak makan kulit kentang yg cantik tu ==''*
  3. Agak2 kentang tu dah keemasan, boleh le angkat. jgn sampai hangus tau :D
  4. Untuk elakkan kentang tu berminyak, letak dulu atas penapis besi kemudian masukkan dalam pinggan yg dilapik dgn tisu.

  1. Kemudian, penyek kentang tu dengan besi yg dlm pic tu k. haha. wa tak tau nama dy. :D
  2. Agak2 dah lembut, masukkan sedikit garam halus kat dlm kentang tu.
  3. Then. masukkan daging hancur yg sudah direbus ke dalam kentang.
  4. Gaul sampai sebati. kalau lu suka pedas mcm wa, hiris sikit cili ntk digaul dalam kentang and daging.
  1. Bentukkan campuran daging, kentang and cili jadi bentuk bulat. kalau korang nak buat bentuk love ke, bentuk kucen ke, ikut suka la nohhhh. wa tak reti so wa bt bentuk bulat je :D
  2. Masukkan bergedil yg sudah sempurna bentuknya ke dalam telur yg telah di pukul. bukan pukul dgn kayu k cik kak naih. pukul dgn pemukul dy. kalau tada, guna garfu pun boley :D
  3. Then, goreng bergedil tu dalam minyak yg telah dipanaskan.
  4. Agak2 warna sudah keemasan yg melampau, angkat dan masukkan dalam pinggan.
  5. And then, tadaaaa. siap untuk di makan. MAKAN, MAKAN AND MAKAN :D

p/s: senang je nak bt bergedil nie bhai. tp aku saje buat pulun nak post jugak kan. haha.
tiba2 panas balik.
7:11 PM |
takat gado sikit2 lawan ngata sudah la.
nie dok delete2 pulak.
ingat hadap ke nak friend ngn hg.
tak pun wey.
but bagi la nampak matured sikit.
macam budak2 la bhai.
budak2 tak matang.
adek aku pun tau fikir bg nampak matured sikit.
tak banyak pun, sikit dah laaa.
hahaha.

p/s: nasib hg bdak sek aku je aku malas nak layan perangai budak2 hg tu. kuang3


About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|