When I Close My Eyes, I Think Of You
6:19 PM |
assalamualaikum and hi readers yang sangat comel :)

aku tatau nak start cena. hmmm. sedih nieee. sebenarnyaaaaa. phone aku rosakkkkk :"( actually dah lama dia buat perangai. dah dekat 3 minggu la jugakk. bila tutup slide, dia kelip kelip. dia tak naik apa. dia jam. dia buat perangaiiiii!! ingatkan takat tu ja dia nak buat perangai. hari nie terus tak boleh on. dah la time tu tengah msj dengan kawan hal nak g carnival. huaaa. nasib ada satu phone antik kat rumah aku. kalau tak hancussss semuanyaaa. semua contact no hilang lenyap macam tu ja :(

tadaaa! nie la phone unik lagi cantik lagi berguna saat genting nie :"( dah la aku tak reti guna phone nie. bila taip msj semua jadi huruf besoo besooo. so bila aku msj dengan kawan2 aku mesti depa tanya , "npa reply huruf besar nie? hang marah aku ka? " , "aku tak buta la yang hang dok reply besar2 nie napa? kecik2 pun aku boleh baca " sedih tau takkk. dah la phone rosak. pastu jd mcm tu pulak. hmmm. ayah cepat la hantar phone agh p kedaiiiii Y____Y

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|