When I Close My Eyes, I Think Of You
daun bergugurannnn
3:40 AM |
assalamualaikum and hi readers yang sangat comel :)


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan terus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit untuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang ku berfikir cari penggantimu 
Saat kau jauh di sana


Gelisah sesaat saja tiada kabarmu ku curiga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh rasa cemburu
Merasuk ke dalan pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan





saya perlukan awak
assalamualaikum and hi readers yang sangat comel :)

tolonglah cepatkan masa sampai esok. aku nak jumpa kawan2 aku. nak cerita macam2. nak lepas semuanya. aku rindu gilaa. sumpah down gila malam nie. awat orang tak hargai apa yang kita buattttt. hurmmm.
seronok agaknya memaksa?
assalamualaikum and hi readers yang sangat comel :)

mungkin seseorang tu tak sedar dia sedang memaksa seseorang oleh itu dia terus memaksa orang membuat sesuatu secara terpaksa sehingga membuatkan orang yang dipaksa oleh si pemaksa memaksa dirinya melalukan sesuatu secara terpaksa. okay fine aku saja nak bagi hampa peningssss. okay lets begin, aku rasa semua orang tak suka dipaksa kan. yelaaa. apa kita nak buat mestilah dengan kerelaan hati. so same goes to me. seriously aku rimas lemas bila orang paksa aku buat itu buat ini. but untuk orang yang aku sayang, aku tak kisah <3 okay nak dijadikan cerita satu hari nie aku kuar dengan kawan aku then kami start la bergossip. biasa la uolsss. perempuan kalau berjumpa memang tak sah x bergossip. kalau tak memang tak ori perempuan la tu. then si z nie cerita la yang kawan dia lemas rimas bila asyik dok kena paksa bt sesuatu. then si z pun ada ckap dia pun kena kena paksa dengan orang yang sama. then bila aku call si K pulak, dia cita dia pun kena paksa dengan orang yang sama. okay fine aku yang dengar pun naik rimas lemassss. so pleaseee wahai kawanku. jangan la terlalu memaksa orang. aku ingatkan aku ja yang rasa dipaksa rupa2 nya ramai lg. aku sayang hg tapi aku tatau nak tegur macam mana. hurmmm.







nie la akibatnya kalau terlalu rimas lemas. maaf atas ketidak-
seimbangan otak budak bertiga nie. i <3 them damn much!



  

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|