When I Close My Eyes, I Think Of You
ala alaa merah darah gittewww
9:46 PM |
assalamualaikum and hi readers yang sangat comel :)

eh actually aku memang tak tau nak merepek apa ni. cuma lama sangat tak menulis dekat sini. hati ni memang nak sangat berceloteh dekat sini cuma tak cukup masa. tak cukup ka? *tangan dibahu mata ke atas. tak da modal nak tulis kot. tak tau nak luahkan perasaan melalui penulisan. tapi klau bab meluahkan perasaan bila baca novel ahhhh xpayah cakap la. bengkak mata2 tuu.

so now nak start dengan apa eh? oh life aku dekat U? ermmmm. boleh la jugak. okay laa. but ofcoz la tak sama dengan life kat asma kan. life kat asma paling gempak. budak nakal la katakan. ihikssss *gelak hegeh sikit. now aku dah nak masuk sem 3 dah oii. for the 1st sem tu memang asik nangis la aku. nak balik rumah. rindu kwn2 yg sentiasa support each other. rindu kwn2 yg xpentingkan diri. ohhhh sgt sadis kisah aku time part1 dulu. nasiblah ada kak dayah ntk aku rujuk apa2. and thanks to someone that used to be my everything which is always dgr segala masalah aku. ada time aku stress, nangis penat belajar, penat test terus mai amek aku bawak jalan2. thanks again.

so untuk part2 kwn2 dah makin okayyy. aku dah boleh terima environment dgn kwn2 baru. air mata pun dah kurang bab tu but masalah lain pulak. senang cakap life time part1 and part2 memang berbeza sgt2. something yg tak dijangka berlaku. everybody memang tak sangka that thing akan berlaku. me? lagi lah x sangka. but nak tak nak kena accept la kan. eventho susah. mau x susah cek oiii. time part1 masalah aku boleh bahagi dua. mai part2 masalah aku sakit ka everything la, me myself kena face it. but it`s ok. it`s help me to be a strong girl la. hekeleh kuat la sgt. malam2 after study before tidur hg buat apa?!!

ha bab study pulak time part 1 for the 1st class tu cuak nak mampus la. malam tu call mama call that one cita risau bagai. over gila kot bila fikir balik. haha. dalam class mengantuk xpayah cakap la. buat mcm tak biasa pulak budak asma wajib mengantuk punya dalam class. tapiiiii xdak orang la nak tolong picit2 tangan, cubit2 tangan time mengantuk mcm kat asma dulu. eh tetiba teringat kat aida. time form3 dulu mengantuk time cg alnie ngajar bm. punya la kesian tgk aku mengantuk aida offer diri nak tolong picit tapak tangan aku nak bg hilang ngantuk. last2 dari sorang yg tersengguk2 jadi dua orang tersengguk2. at the end dua2 kena halau keluar kelas. hahaha. aduhai rindunyaaa sekolah.

kalau bab shopping or jalan2 ofcoz tak boleh buang. time part1 weekend lebih banyak spent time dengan that one la. but for 2nd sem ofcoz dengan kawan2. mira yang xsuka keluar tu pun kerja keluar ja hasil pengaruh aku. ehhh hello aku x hasut. aku ajar ja cara untuk release tension *cara aku la. but time intersession ni rasanya sekali ka dua kali ja kot keluar. sedihnyaa :( ni semua gara2 si mamat poyo tu. kononnya save nama abg baik la at last tukar ke damn la deng la. haha. macam2 betul la aku ngn mira memang bengan sgt dgn perangai dia. sebab marahkan dia tu la dah x sewa kereta so x boleh keluar. itu yg terperuk dalam bilik ja. tu pun separuh gila la boring.

ok udah2 la kot nulisnya ehhh. btw aku sangat happy sebab kawan2 asma still keep in touch sampai la sekarang. ada masalah dont worry akan ada pendengar setia. thanks to tot, aliaa, hanan and yone yg always ada time susah senang aku. aku sayang hampa sangat2. insyaallah kita kawan dunia akhirat. mama pulak always berfikiran positive and tak pernah menangkan aku kalau aku salah. cerita p la mcm mana pun. nangis p la macam mana pun. but if aku yang buat salah aku tetap kena tegur. that's why i always love u mama.



                                KESAYANGAN KESAYANGAN AKU!

                                  
                   

  kesayangan hanan                                                         


About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|