When I Close My Eyes, I Think Of You
pejam celik pejam celik dah nak masuk 20
10:54 PM |
assalamualaikum and hi readers yang sangat comel :)

sekarang ni rasa macam cepat ja masa berlalu. rasa macam baru ja habis jawab SPM. rasa macam baru ja dapat result SPM. rasa macam baru ja masuk UiTM. rupa-rupanya pejam celik pejam celik dah nak masuk 20. alamak aii rasa macam dah tua ja. tp jiwa still remaja ok uolssss. hehehe. bila balik raya or jumpa saudara-mara masing2 dah sibuk tanya bila nak kawen dah ada calon ka belum. haii lemah betul kalau kena tanya mcm tu. angah ni muda lagi. calon pun belum ada. kalau ada pun dah lari kawen dengan orang lain sbb lama sangat nak tunggu iols habis belajauuu. hahahaha. haa tadi dalam class CTU boring sangat mula la pasang lagu dengar ngn kengkawan gelak2. si ni lagu yang berjaya mencuri hati aku hari ni. dah tak pasang2 layan lagu jiwang karat macam baru putus cinta. cissss! alaaaa bukan selalu pun *buat muka comel sambil kedip kedip mata

Izinkan diriku meluahkan rasa
Maafkanlah aku andai kau terasa
Biarku paparkan apa yang terjadi
Moga engkau tak ulangi
Sungguh tak kusangka kau berpaling tadah
Setelah lamanya menjalinkan cinta
Dalam diam-diam kau sudah berpunya
Tanpa aku menyedari semuanya
Aku mendoakan agar kau bahagia
Bersama si dia
Insan yang kau suka
Percintaan kita tak sampai ke mana
Setakat di bibir saja
Sayang
Kau bina mahligai dari air mata
Yang jatuh berderai di wajah sepiku
Hancurnya hatiku bisa tak terkata
Terhumban rasa diriku
Oh aduhai
Ku masih ingati
Janji manis dan saat romantis
Kau pintaku supaya setia
Akhirnya kau yang berubah
Oh Tuhanku
Tabahkan hatiku
Temukanku dengan ketenangan
Jiwa ini dibelasah rindu
Tetapi apa dayaku
Kucuba pejam mata tapi tak terlena
Keranaku masih teringat padamu
Begitu payahnya nakku melupakan
Pernahkah engkau fikirkan
Oh sayang…

About Me Entries Message Friends Pictures Archives Credits

|